Стійкість до Вовчка A - G+

Гібрид Гранд Адмірал 7+ виявляє генетичну стійкість до A - G+ рас вовчка і є оптимальним вибором у боротьбі з шостою та сьомою расами. Насамперед рекомендується для зони Степу України, де присутні нові агресивні раси паразита.

Гібрид підтримує свою генетичну стійкість до вовчка в умовах стресу за рахунок:

Холодостійкість та Початкова енергія росту
Гібрид Гранд Адмірал 7+ є холодостійким, його можна сіяти ранньою весною зі зниженими температурами, що дозволяє використовувати ранньовесняну вологу в ґрунті та сформувати міцну і розвинену кореневу систему.
І в середині літа, в період посухи та високих температур, коли ризик поразки вовчком найвищій, рослина соняшника буде розвинутою і готовою протистояти паразиту та стресовим умовам.

Адаптивність та Посухостійкість
Grand Admiral 7+ має унікальне поєднання адаптивності, посухостійкості та жаростійкості, завдяки чому підтримує свою генетичну стійкість до вовчка в непередбачуваних кліматичних умовах.

На практиці гібрид Гранд Адмірал 7+ демонструє вищу стійкість до вовчка порівняно з конкурентами, особливо в умовах посухи та нестабільного клімату.
Це свідчить про високу адаптивність гібрида, що в кінцевому підсумку забезпечує стабільність врожаю і запобігає втратам.


Особливості селекції

A - E раси
З першої по п’яту расу гібрид має повну стійкість. Вовчок не може прорости на полях, засіяних цим гібридом.

F - G+ раси
Особливість селекції гібридів, стійких до 7+ рас вовчка, полягає в адаптивній толерантності до 6 та 7 рас. Гібрид Гранд Адмірал 7+ не є винятком. Ці раси вовчка можуть прорости, але їх розвиток припиняється на ранніх етапах, вони засихають і гинуть, не впливаючи на ріст та врожайність соняшника. Також вони не дають нових насінин, зменшуючи ризик поширення паразита у майбутньому.

Made on
Tilda